רואקוטן ונשירה

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

12/06/2012 | 14:41 | מאת: טל

היי לוקחת רואקוטן במשך 4 חודשים כשמתוכם 40 מ"ג חודשיים ובחודשיים האחרים 20 מ"ג. סובלת מנשירת שיער,לא בטוחה שזה קשור מפני שבעבר היו לי תקופות כאלה ולקחתי תוסף מזון "רוטס" שמאוד עזר לי. האם אפשר לקחת את ה"רוטס" בזמן לקיחת הרואקוטן? מצרפת לינק של פירוט מרכיבי הכדור. http://www.vitaminglobal.co.il/roots-hr-180-tabs-altman-p-658-c-7_31.html תודה טל

הי טל יש תופעה של נשירת שיער עם נטילת התרופה .גשי לרופא העור שלך

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות