אקנה ללא אפשרות לטיפול תרופתי. דרכי טיפול

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

10/06/2012 | 23:55 | מאת: מזי

ד"ר שלום, בני בן 16.5 סובל מאקנה די קשה , אינו יכול לקחת רואקוטן או אנטיביוטיקה. המשחות כבר אינן עוזרות. אשמח לקבל מידע על הנסיון שרכשת ואמצעי הטיפול האפשריים . תודה מזי

הי מזי בהסתייגות שלא ראיתי מצב האקנה של בנך,האופציה שנשארה לו היא טיפול פוטותרפי (באור).הטיפול אינו כואב וללא תופעות לוואי ומותאם לחולים שאינם יכולים ליטול תרופות אם בשל רגישות או פעילות ספורטיבית או לחילופין נשים בהריון. באתר דוקטורס תחת הכותרת אקנה תמצאי כתבה מפורטת על הנושא שיהיה בהצלחה

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות