רואקוטן

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

10/06/2012 | 23:54 | מאת: הילה

שלום רב ד"ר , אני נוטלת את התקופה מזה שלושה חודשים, חל אמנם שיפור, אך עדיין מידי פעם צצים פצעונים שוב 1האם זה קשר למאכלים מסוימים? שוקולד? חריפים? חמאה? כי יש לי תחושה שתמיד אחרי שאני אוכלת את המאכלים האלו, במיוחד חמאה יום למחרת צץ לו פצעון. 2. נקבוביות עור התרחבו לי על פני האף, האם יש לכך סיבה? מאחר ולפני נטילת התרופה העור שם היה חלק.... 3.האם אסור לי ליטול בסמוך לאכילת חלב? אם כן אחרי כמה זמן 4ומה קורה אם שכחתי ליטול, האם חשוב לקחת אחרי ארוחה? אם שכחתי ואיני מסוגלת לאכול שוב? האם ניתן שעתיים שלוש אחרי... תודה ד"ר

הי הילה רואקוטאן לקחת אחרי ארוחה שיש בה גם מרכיב שומני עוזר לספיגה.לא הוכח מחקרית כי יש קשר בין תזונה מסויימת ואקנה אולם אם באופן אינדיבידואלימרגישה שמשפיע רצוי להפסיק.

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות