יובש קשה עקב נטילת ראקוטן

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

08/06/2012 | 17:08 | מאת: מיכל

שלום, אני נוטלת ראקוטן מזה 5 חודשים עם שיפור ניכר מאוד (אני בת 28). מבחינת תופעות לוואי הבנתי שלא סבלתי במיוחד כמו שקורה לרוב המטופלים. מלבד יובש שפתיים שהתחיל מהשבוע הראשון לטיפול. בשבועיים האחרונים היושב החמיר מאוד ותקף את איזור החיבור שבין שתי השפות והתחיל להתפשט לכיוון הלחיים. בכל פעם שאני פותחת את הפה (לאכול, לשתות לצחצח שיניים) אני ממש קורעת את היובש ואז מתחיל דימום וכך האיזור לא מצליח להחלים. כמובן שכל הסיפור הזה מלווה בכאב , קילופים, אודם ודימום. האם מצב כזה מצריך הפסקת טיפול? תודה רבה. מיכל

לא מיכל הפחתת מינון של הרואקטאן ומשחות שמתאימות למריחה על השפתיים והלחיים מידי רופא העור אמורים לפתור הבעייה

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות