שאלה

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

06/06/2012 | 13:01 | מאת: אבי

ד''ר שלום לך , יש לי שאלה שלא קשורה כלל לנושא , אבל אשמח שתענה לי עליה בכל זאת... אתה רופא עור ומין , אז יש לי שאלה שקשורה למין ולא ידעתי איפה לשאול אז אני שואל פה ומבקש שתענה לי עליה. אוראלי ללא קונדום (בחורה שאני לא בכיר - סטוץ)... הוא מצצה לי 3-4 דקות ללא קונדום ואחרי זה הלבישה את הקונדום והמשיכה למצוץ...בקיצור אני מפחד שזה העביר לי מחלות.. נראה לך שזה יכול להעביר איידס או מחלות מסוכנות? למשל בבוקר קמתי עם הרפס בלשון.. זה אומר משהו? אשמח שתענה לי תודה רבה

אבי שלום פנה לרופא העור שלך שיערוך את כל בדיקות מחלות המין וכך תוכל להיות שקט

08/06/2012 | 17:37 | מאת: אבי

אפשר לערוך בדיקות אחרי זמן קצר ולדעת בבירור ? או שצריך לחכות מס' שבועות או חודשים? בכל מקרה , אני רק שואל אם אפשר להידבק ממין אוראלי במחלות מסוכנות כמו איידס וכד' ? יש סיכוי או שאין סיכוי בכלל כי זה רוק...ושמעתי שרוק מבטל את תאי ה T של האיידס...

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות