התייעצות

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

26/07/2010 | 02:42 | מאת: מיכל

אני בת 24, כמעט 25.. חווה בחודשים האחרונים התפרצות ברמה בינונית של אקנה, אחרי הפסקה של גלולות.. נשברתי וחזרתי לקחת, והמצב לא השתפר פלאים. נותרו לי מספר פצעים (באיזור הארבעה) בפנים ובחזה שמשאירים אחריהם עקבות לא חינניות בעור ומיותר לציין שגם המון צלקות. שוטטתי פה קצת והתבלבלתי אפילו יותר.. הבנתי שהאופציות הן רואקוטן, טבעציקלין ומינוציקלין. רציתי לדעת כמה דברים.. האם אפשר ליטול את התרופות האלה בקיץ? (אני עובדת בעבודה בכירה ולא יכולה להרשות לעצמי לחכות לחורף והאמת שגם לא אכפת לי להקריב כמה ביקורים בים) ומה טווח ההשפעה? רק בזמן לקיחה התרופה או גם אחרי? אשמח להכוונה מסויימת, כי התור שלי לרופא רחוק רחוק ואעדיף לעכל מידע עד אז.. תודה רבה

הייתי מעדיף שימוש באחד מהטטרהציקלינים- מינוציקלין או דוקסילין בתקופת הקיץ, במקביל לשימוש נקודתי במשחות מייבשות.בכל מקרה להזהר משמש מחשש לפיגמנטציה.קבלת תרופות בפיקוח רופא העור שלך.

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות