אקנה

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

29/05/2012 | 05:04 | מאת: אני

אקנה לפני מחזור והריון שלום אני צריכה עצה דחופה! אני סובלת מאקנה מגיל 10 ניסיתי את כל המשחות והכדורים שיש בעולם ושום דבר לא עזר. לבסוף לקחתי רואקוטן שעזר מאד (עם המון תופעות לואי) אך הפצעים חזרו אחרי כמה חודשים. סה"כ לקחתי רואקוטן 4 פעמים. ב3 ראשונות טיפול מלא לחצי שנה ובפעם הרביעית טיפול איטי ורק כדור אחד ליום. חצי שנה אחרי הרואקוטן האחרון נכנסתי להריון ואז קבלתי את האקנה הנוראית בחיי. נראיתי ככ מכוערת שנכנסתי לדכאון ןלא יכלתי לצאת מביתי. הפצעים פחתו בהמון אחרי הלידה אך אז נכנסתי להריון שוב והפצעים כמובן הופיו שוב. כיום התינוק שלי הוא כמעט בן שנתיים ואני מאד מאד רוצה עוד ילד אך אני לא יכולה אפילו לחשוב על להכנס למצב הזה שוב. אני חושבת שהרפואה של המאה עשרים ואחת כ"כ מתקדמת, אז חייב להיות פתרון לבעייתי! יש לציין שהפנים שלי די חלקות כיום (לא 100%) אני משתמשת במשחה שעוזרת אך כל חודש לפני המחזור אני מקבלת הרבה פצעים. אודה לכל עצה ותושיה מאד מאד. -- Sincerely,

מי שמנסה להיכנס להריון ההוראה של טיפול היא כאילו כרגע בהריון ולכן האופציות הן משחות חיצוניות ופוטו תרפיה שעובדת יפה. בהצלחה

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות