פצעי אקנה שעברו

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

25/05/2012 | 11:45 | מאת: נמרוד

שלום, כרגע על הפנים שלי יש 4 פצעי אקנה. הבעיה היא שיש לי עוד מלא נקודות אדומות כאלה על הפנים, כלומר פצעי אקנה שכבר "מתו". אבל עדיין יש אדום על הפנים. זה ממש מתסכל אותי שפצע שכבר לא "חי" עדיין נשאר על הפנים. הבנתי שיש משחה או משהו, שמקלף את עור הפנים ואז הפצעים המתים ייתקלפו. האם זה נכון?אם כן מה השם של זה ? ואם לא, מה אפשר לעשות במקרה כזה? תודה רבה!

נמרודשלום הנקודות האדומות יעלמו במשך הזמן .לפעמים לוקח מס שבועות עד חודשים .במידה ולא אפשר לטפל בלייז או ipl

29/05/2012 | 16:36 | מאת: נמרוד

האם פילינג יעזור במקרה הזה?

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות