דעה שניה-רוקוטן- חודשים

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

24/05/2012 | 05:50 | מאת: אלמונית

אני בת 21, בגובה 172,שוקלת 67 ק"ג.הרופא רשם לי רוקוטן 40 מג- חודש 1, טופלתי-פלאים.הפנים שלי-המצח פשוט ירדו רוב הפצעונים ממנו. כמובן יש לציין שמדובר בהתפרצות שניה לכן האקנה כנראה קלה יותר.לדברי הרופא שהטיפול ימשך כחצי שנה,שבעה חודשים. 40 מג-חודש 1 ועכשיו מרשם לחודשיים. ששאלתי מה הסיבה לטיפול כה ארוך ציין כי מדובר בתהליך שיש להשלימו אבל אני הייתי רוצה דעה שניה בנושא, האם באמת טיפול כה ארוך. כי בפעם ראשונה טופלתי לאורך זמן רב 7 חודשים אבל במינונים אחרים לגמרי

הי למשקלך המינון הוא עד 40 מג .משך הטיפול גם בפעם שנייה הוא בין 6-8 חודשים תלוי.וצריך להשלים את התהליך אנני יודע מה היה מצב פניך בפעם ה1 ומה היה המינון שניתן וגם כעת מבלי לראותך קשה לחוות דעה .נראה שהטיפול מתאים

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות