טיפול לייזר לטשטוש צלקות אקנה

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

23/05/2012 | 23:18 | מאת: עידן

מהם הסיכונים? רופא עור עימו נפגשתי באופן פרטי ונתן לי משחה, שלא ממש עזרה, לטיפול בצלקות אמר לי לא להעז ולהתקרב לטיפול לייזר בלי לפרט זהו הליך נפוץ? ישנם סייגים קונקרטים? תודה רבה

עידן שלום קצת קשה לי עם ביטויים גורפים כאלה .מבלי לראות מצב הצלקות קשה להמליץ . מציע להגיע לרופא עור או פלסטיקאי שמתמחה בלייזר לבדוק האם אתה מתאים.ההליך נפוץ בצלקות מטפלים בכמה אופנים בלייזר בrf וגם בפילינג כימי הכל לגופו של מקרה.

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות