מינון בראקוטן

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

23/05/2012 | 22:01 | מאת: ערן

שלום, אני מטופל בראקוטן מזה כארבעה חודשים ב 20 מ"ג ליום. נראה שהתרופה עובדת אך עושה את העבודה לאט כזה (זה עדיין מוציא לי פצעים לפעמים). אני שוקל כ- 60 ק"ג והבנתי שצריך להגיע לבין 120 ל 150 מ"ג לק"ג ממשקל הגוף של ראקוטן במצטבר במשך כל הטיפול (יוצא בערך 7500 מ"ג). בתכנון הוא שאני אסיים את הטיפול בעוד כחודשיים, שבסופם כמובן אני אגיע בערך למחצית-מחצית+ מהכמות המצטברת המומלצת. אני חושב שהרופא שלי בסוג של גישה של לטפל במינון נמוך. האם לדעתכם כדאי להעלות במינון? לדבר איתו על זה? תודה.

ערןשלום יש טכניקה של מתן במינון נמוך ואחכ לעלות במינון.לידיעה העלאת המינון אינה מקצרת את התקופה.יכול להיות שבמצבך אינך זקוק ליותר התייעץ עם רופא העור שלך ..

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות