אלכוהול ומינוציקלן

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

19/05/2012 | 13:37 | מאת: מיה

רופאת העור שלי רשמה לי מינוציקלן לטיפול באקנה למשך חודשיים, 100 מ"ג ביום. האם ניתן לשתות אלכוהול בזמן נטילת התרופה (כמובן שלא בכמות גדולה..)? שאלה נוספת - אני מתחתנת בעוד 3 חודשים. האם עד אז הפצעים ייעלמו? האם צפויות צלקות? תודה.

מיה ערב טוב לא רצוי לקחת אלכוהול עם אנטיביוטיקה!!!מבלי לראותך אנני יכול להגדיר זמן ואו לאמוד האם ישארו לך צלקות מפצעים שלא ראיתי.רופאת העור שלך תוכל לת לך תשובה על כך. לגבי משך התקופה לעיתים לוקח מספר חודשים עד שהתרופה עובדת.

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות