שאלה בנוגע לאזורים curatane

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

17/05/2012 | 14:43 | מאת: דק

שלום יש לי מורה שישר זיהתה שאני לוקח את הכדורים האלה נגד פצעים והיא לקחה אותי לשיחה קצרה בצד ואמרה לי שיש תופעת לוואי של הכדורים האלה שלרוב הרופאים לא מזכירים והיא לא ככתובה בתופעות הלוואי והתופעה היא דיכאון. עכשיו זאת מורה וגם יועצת בית הספר והיא נורא חכמה ובקיעה בהמון נושאים ובמיוחד ברפואה לכן אני מאמין לה , ובנוסף היא אמרה שתופעה זו לא מתבטאת אצל כולם והיא לא שכיחה במיוחד אז אני אשמח לקבל תשובה אם היא דוברת אמת ואם באמת לקיחת כדורי curatane יכולה להביא לדיכאון. תודה רבה!!

הי ערב טוב אין הוכחה מדעית סטטיסטית לגרימת דיכאון כתוצאה מלקיחת רואקוטאן. לכן הרופאים אינם מזכירים זאת כמו כן לא כתובה כמחויב כתופעת לוואי בעלון הרפואי .לכן למרות הבקיאות והידע הרב בתחומים שונים ובמיוחד ברפואה האינפורמציה מוטעת. באם עדיין חושש לקחת הכדור התייעץ עם רופא העור שלך

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות