הסרת שיער פנים עם חוט חשמלי - יכול ליגרום נזק ?

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

13/05/2012 | 08:03 | מאת: שירן

ד''ר שלום לך.. נמאס לי משעווה או מפינצטה .. לאחרונה שמעתי על חוט חשמלי שזה מסיר שיער מהשורש במהירות וללא כאבים.. הדגמת המוצר ביוטיוב : http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Hk0QtSjpfDM האם לדעתך המכשיר הנ''ל יכול לגרום נזק לעור? למשל אדמומיות חזקה (יותר משעווה) , גירוי , צלקות , כוייות , או נזק כלשהו..או המכשיר הנ''ל בטוח לעור (עור רגיל ללא אקנה) אשמח על התשובה , תודה רבה.

לא מכיר את הטכנולוגיה ולכן אנני יכול לחוות דעה נראה ונשמע כמו כל מריטה אחרת

13/05/2012 | 18:08 | מאת: שירן

שלום שוב ד''ר. בכל זאת , לפי הטביעת עין שלך המכשיר יכול לגרום נזק ? ידוע שלאנשי מקצוע מומחים יש טביעת עין טובה ויכולים לדעת אם המכשיר הנ''ל פוגע או שהוא אפשרי לשימוש אחת לחודש. תודה רבה

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות