רואקוטן 40 מ"ג, וקלירקס ג'יל 10

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

12/05/2012 | 16:42 | מאת: אלמונית

שלום, אני מטופלת ברואקוטן כבר חצי חודש קצת יותר.למען האמת יש שיפור.התחלתי מ40 מ"ג.מיידית.גובה שלי 172, משקל 66-67 ק"ג.בדיקות תקינות. בעבר טופלתי ברואקוטן ואחרי שנתיים הפצעים חזרו. למען האמת מצד אחד המצח שלי מטהר אבל מצד שני יוצאים פצעים, קניתי קלירקס ואני מורחת על כמה פצעים בודדים שיש ושהם מפריעים לי.האם זה יכול לעזור קצת?או שזה לא מומלץ?המצב אקנה בפנים שלי לא חמור אבל בהחלט מעצבן

בוקר טוב הבעיה היא יובש במידה ולא מייבש יכולה למרוח

13/05/2012 | 13:41 | מאת: אלמונית

את האמת היה לי פצע די גדול נראה לי עוזר...אף שהפנים שלי המצח יחסית די התנקה, היתכן שתוך פחות מחודש המצב משתפר?יש לי טיפה בגב ובחזה - מה שלא היה לי בפעם הראשונה של אקנה..אבל זה משהו מזערי שבקושי רואים אותו...היובש הורג- אכן.לא קשור לכלום.בפחות מחצי חודש השפתיים שלי נהיו מכורות לשפתון. או יותר נכון לשמחה לשפתיים שקניתי בבית המרקחת.. השאלה שלי- קניתי קרם לחות על בסיס מינרלים (לא שומני)- מימי יותר דווקא.האם זה בסדר להשתמש בו? כמו כן - מייק אפ ללא שומן.כדי שלא יצאו לי יותר פצעונים בזמן הטיפול מה עוד אני צריכה לקחת בחשבון?

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות