החמרה באקנה לאחר העלת מינון.

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

11/05/2012 | 14:53 | מאת: נמרוד

שלום ד''ר יורב, אז ככה לאחר 3 חודשיים של טיפול זהיר תרתי משמע של מינון 10 מ''ג רואקוטן (אני מטופל אצל ד''ר יורם הרט אגב) הוא העלה את המינון ל15 זאת אומרת יום 10 מ''ג יום 20 מ''ג. עכשו בשלושת החודשיים האלה כל פצעי הבגרות נעלמו באורך פלא והעור היה במצב מעולה, בשבוע האחרון שאני לוקח 15 מ''ג ישנה החמרה האם זה תקין ?

נמרוד שלום כשמעלים את המינון יכולה להיות החמרה .המינון נקבע על פי משקלך וצריך להיבחן מחדש על ידי הרופא שלך.

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות