כמה שאלות

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

08/05/2012 | 03:15 | מאת: שלומי

ד''ר שלום לך אני מטפל באקנה כבר חודש , בערב תכשיר אקנה מיצין פלוס ובבוקר סקינודרם קרם 20% הפצעים נעלמו , אבל יש סימנים אדומים האם הסקינודרם יעיל נגד הכתמים האדומים? כי שמעתי שהוא יעיל גם להבהרת כתמי עור ופיגמנטציה.... עכשיו הרופא עור שלי המליץ לי למרוח כל 3שעות קרם הגנה (50SPF לפחות) אבל אני קניתי 100SPF , אז השאלה היא כזאת. כמה זמו אחרי מריחת הסקינודרם בבוקר אפשר למרוח את הקרם הגנה? האם זה לא יהרוס את האפקטיביות של הסקינודרם? אפילו שאני מורח כל 3 שעות (ע''פ המלצת רופא עור) אשמח על התשובות תודה רבה ויום טוב

שלומי בוקר טוב לשאלותיך:סקינודרם טינו מיועד לכתמים אדומים. מרגע שהקרם נספג אפשר למרוח קרם הגנה.

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות