יובש ואדמומיות

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

03/05/2012 | 21:48 | מאת: דנה

שלום,אני בחורה בת 28. לא היה לי בעבר אקנה ועכשיו ליפני חצי שנה זה הופיע לי ואיו לי הרבה פיצעונים. שמתי הרבה מישחות וניקתי הרבה את הפנים . והעור הפנים איבד את הלחות הטיבעית שלו והוא מאוד יבש כבר תקופה ארוכה ואדמומי.ליפני שהתחיל לי האקנה היו לי סוג עור מעורב ובלי בעיות. אני לא יודעת מה לימרוח על הפנים שיחזיר לי את הלחות וגם אני צריכה משהו מתאים כי יש לי אקנה . כשאני שמה קרמים בפנים העור שלי צורב ואדמומי

דנה הי לא יהיה זה רציני מיצידי להמליץ על טיפול מתאים לך מבלי לראות מצב הפנים.נראה לי שהוא יבשבשל המשחות שהשתמשת. הצעתי גשי לרופא עור מומחה שיתאים לך טיפול.

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות