שוב פעם אחרי שנתיים כמעט-רואקוטן

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

30/04/2012 | 21:55 | מאת: אלמונית

אז סיפור קצת ארוך, אקנה התחילה לי איזה כמה שבועות לפני הגיוס, והחמיר רק יותר ויותר בזמנו בטירונות וכדומה. לאחר מכן טופלתי ברואקוטן במשך 6-7 חודשים איני זוכרת כבר, הפצעים נעלמו כאילו לא היו.ונהיניתי מהמצב עד לאחרונה..שפשוט תוך חודש הפנים שלי או יותר נכון המצח התמלא בהמון פצעים, פשוט כל יום עוד כמה ועוד כמה...יש טיפלה עוד בסנטר אבל ממש 2-3 גג...שזה פחות בולט בטוח מהמצח. מטופלת ברואקוטן חזרה, 40 מג ביום, כבר 6 ימים.מתפללת שזה יתחיל לעבוד.שוקלת כ67 קג,66. הרופא מיד הביא לי 40 מג, אמר לי שלפי דעתו היה לי טיפול כושל בצבא ולא השלימו לי למינון הנכון את הטיפול לפי הדברים שאמרתי לו.בצבא התחילו לי טיפול ב10 מג,למשך 3 חודשים- לא היה אפילו שיפור הכי קטן, לאחר מכן העלו ל20 ואז רק לקראת הסוף הגעתי ל40 מג ממש בחודשיים,שלושה האחרונים של הטיפול.שרק אז זה התחיל לעזור השאלות שלי כאלה: 1.מתי רואקוטן אמור עכשיו להתחיל להראות תוצאות? האם אפשר אחרי חודש לראות שיפור אפילו בקצת? 2.לא יודעת מה לעשות, המצח הזה הורג אותי, שאני שמה מייק אפ- זה נראה פחות או יותר, במזל רוב הפצעונים הם קטנים בעיקר ולא גדולים.ככה שמייק אפ מכסה אותם אבל אני נורא מתביישת להיות בלי איפור, לא יודעת מה לעשות איך לעזור לטיפול, הרופא אמר לי לא לקנות משחות ולמרוח אותן... אף שצודק זה עוזר לי בדיוק לשבוע ואז חוזר חזרה למצבו כל כך מיאושת, כל כך מבויישת חבר חדש, ופנים כאלה...בת 21, עובדת כפקידת קבלה... לא יודעת כבר מה עושים

לאלמונית שלום שם המשחק הוא סבלנות לוקח זמן גם עם רואקוטאן במידה ואינך יכולה לסבול ההתלקחות יכולה במקביל לעבור טיפול פוטותרפי

03/05/2012 | 13:44 | מאת: אלמונית

הפנים שלי דרך אגב לא במצב רע- ובדיוק בשבוע האחרון המצב במצח בימים האחרונים השתפר בהרבה גם ללא מייק אפ...לא יודעת אם קשור לרואקוטן או בכללי...

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות