עישון וקמטים

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

30/04/2012 | 02:09 | מאת: מוטי

ד''ר שלום לך. שאלתי את הרופא עור שלי בקשר לעישון וקמטים , הוא טוען שהקמטים כתוצאה מעישון מופיעים רק באזור השפתיים , הוא טוען שהקמטים נגרמים בתנועות השפתיים , ובאינטרנט אני רואה מלא מלא מידע שאומרים שהעישון גורם לקמטים בכל הפנים בכך שהוא מפחית את הזרמת הדם.. אז אני שואל אותך על סמך איש מקצוע ומומחה , קמטים כתוצאה מסיגריות נגרמים אך ורק כתוצאה מתנועות השפתיים? או כתוצאה של הפחתת דם תקין לאזור הפנים ? אני מקווה שאתה מבין את השאלה , שתוכל לענות לי בבירור תודה רבה

מוטי הי לעישון בהחלט יש אפקט על התקמטות העור .

30/04/2012 | 14:52 | מאת: deleted

אני יודע שלסיגריות יש אפקט של זה אבל השאלה שלי האם זה ניגרם מתנועות השפתיים (ויכול להיווצר רק באזור זה) או בגלל שזה מפחית הזרמת דם תקין תאזור הפנים ?

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות