היי אני נערה מתבגרת ויש לי כמה שאלות

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

22/04/2012 | 18:16 | מאת: ליאן

ראשית ,האם חייב להיות ללא איפור(מייק אפ\טופ כאבר) כאשר אני נוטלת את הכדורים? , שנית האם יש איזה שהיא סכנה לעור כאשר או לאחר נטילת הכדורים? ,ולסיום האם יש דרך טובה יותר להתמודדות עם בעיית האקנה השכיכה? בתודה מראש ליאן.

ערב טוב אנסה לענות על שאלותיך . האם את מתכוונת לרואקוטאן?. אין בעיה להתאפר .אין סכנה לעור יש רגישות גבוהה בזמן נטילת רואקוטאן .ישנן מספר דרכים לטיפול באקנה אחת היעילות היא ברואקוטאן .אפשרויות נוספות הן אנטיביוטיקה וטיפול פוטותרפי.

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות