אקנה מיצין פלוס תמיסה

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

17/04/2012 | 23:32 | מאת: מוטי

ד''ר שלום לך. רופאת עור נתנה לי מרשם ואמרה לי למרוח פעם ביום בערב למשך 3 חודשים האם יש החמרה בתחילת השימוש ? (החמרה זמנית) אחרי כמה זמן רואים תוצאות ושיפור ? האם האקנהמיצין עוזר גם לסימנים האדומים ולצלקות? כי ראיתי שיש שם חומר שמקלף את העור עכשיו ראיתי בעלון לצרכן שיש תכשיר שנמצא במרכיב שגורם לקילוף שכבה העליונה של העור , השאלה שלי היא כזאת , אפשר לעשות פילינג של קליניק שהוא נטול שומן בזמן השימוש באקנה מיצין פלוס תמיסה ? ייגרם נזק כלשהו ? תודה רבה

מוטישלום אין החמרה בשימוש האקנה מיצין יש קילוף עדין אולם אין פרושו שעוזר נגד הכתמים .אםשרי לערוך פילינג שציינת רק להימנע מישימוש בתמיסה ביום לפני יום הפילינג והיום שלאחריו

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות