יורב תעזור לי

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

16/04/2012 | 19:04 | מאת: אדיר

שלום יורב אני נמצא בצבא וכרגע אני סיימתי ראוקוטן לפני חצי שנה ויש לי עדיין סימנים שרואים אותם בעיקר באור יום ואני מבקש שתמליץ לי על משהו שבאמת יכול לעזור לי אתה נמצא הרבה זמן בתחום אין לי כסף לשלם כרגע אבל באמת מה אתה ממליץ לי שבאמת יעזור לי לסימנים בבקשה מממך תמליץ לי על משהו בלי לראותי כי תמיד אתה מבקש לראות ולראות אותי יעלה לי הרבה מאוד כסף אני בסך הכל חייל בצבא אז בבקשה ממך מה יכול לעזור לי טיפול אצל קוסמטיקאית? משחות? משהו שבאמת יעזור לי

16/04/2012 | 19:13 | מאת: אדיר

אני מוסיף גם לא מזמן קוסמטיקאית הביאה לי לשים מסכה ואחרי יום יצאו לי עוד פצעים פנימיים כאלה שרואים בעיקר באור יום

אדיר שלום מבלי לראות אותך אני יכול להמליץ על תכשירים מנגזרות ויטמין aככון רטאוויט רטין a אדפרין ,אבל התנאי הוא לא להיות בשמש .לגבי התכשיר שניתן לך . כנראה אינו מתאים ולעיתים גורם לפצעים .

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות