דחוף -- בדיקת דם

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

15/04/2012 | 17:23 | מאת: טל

שלום, אני לוקחת רואקוטן כבר 4 חודשים במינון של 40 מ"ג, בשביל להמשיך עוד חודשיים עשיתי שוב בדיקת דם והרופאה אמרה שיש לי עלייה בתפקוד כבד ואני צריכה לעשות בדיקת דם חוזרת ושהיום לא אקח את הכדור. האם כבר מחר אוכל לעשות את הבדיקת דם או שצריך להמתין כמה ימים? (פשוט שכחתי לשאול את הרופאה..) והאם זה מסוכן? זה ניתן לתיקון?

טל עאב טוב הבדיקה מחר לא תהיה אפקטיבית.הפסקת כדורים של שבועיים ואחכ בדיקת דם. באופן עקרוני ברוב המקרים!! הנזק לכבד הוא הפיך

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות