שתייה ורואקוטן

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

31/03/2012 | 13:13 | מאת: אופיר

אני לוקח רואקוטן ויצא לי לשתות משהו כמו שלוש פעמים במהלך תקופת הטיפול, ולאחרונה גיליתי שאסור לערבב את הכדורים האילו עם שתייה.. רציתי לדעת האם הנזק שגורמת שתיית אלכוהול בתקופת הטיפול הוא מיידי (ביום שאני שותה את האלכוהול) או לטווח הרחוק? כי אני ממש מפחד ורוצה לדעת אם עשיתי לעצמי נזק..

אופיר שלום לא כדאי לערוך נסיונות.אין לשתות אלכוהול עם רואקוטאן!!!!

04/04/2012 | 02:00 | מאת: אופיר

אם הייתי יודע לפני לא הייתי שותה. השאלה שלי אם אין כבר סיכוי שהשתייה עשתה לי נזק, או שהנזק הוא לטווח הרחוק וכרגע אני לא אמור להרגיש אותו? תודה

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות