תופעות לוואי של אדפרין קרם ודאלאגיס טי תרחיץ

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

29/03/2012 | 23:37 | מאת: מודאגת..

שלום, אני מטופלת כרגע בתרחיץ דאלאגיס טי בבוקר, לאחר שטיפת פנים עם סבון, ובאדפרין קרם ללילה, גם לאחר שטיפה עם סבון. אני משתמשת בחומרים אלו כמעט חודש. בינתיים, בעקבות החומרים, המצב נהייה יותר גרוע מבחינתי- יש המון ראשים שחורים, והמון בלוטות חלב בולטות. יש יותר אקנה משהיה.. מכיוון שכבר טופלתי ברואקוטאן, אני יודעת שיש תכשירים, כמו הרואקוטן, שמביאים ל"יציאה" של הכל החוצה, ואז לטיפול. לכן, שאלתי היא- האם זוהי תופעה רגילה שהכל יוצא ומחמיר (כמו בתחילת הטיפול ברואקוטן, לדוגמא), או שעליי לחשוב על הפסקת או שינוי הטיפול?? תודה מראש..

הי לא צפויה החמרה בשימוש בתכשירים אלו ולכן כדאי להתייעץ עם רופא העור לשינוי טיפול

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות