פצעי בגרות

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

24/03/2012 | 18:53 | מאת: נסטיה

היי , אני נסטיה ואני בת 15 .. מאז סוף היסודי בערך התחילה לי בעיית פצעי הבגרות , וכרגע אני משתמשת ברוקוטן כדי לסיים עם על עניין פצעי הבגרות . אבל הבעייה היא , שכאשר הייתי קטנה יותר ואפילו עכשיו אני מפוצצת פתעי בגרות ונשארות צלקות , וזה ממש ממש מפריע לי וזה מרגיש לי לא בנוח ומכוער . הייתי רוצה לדעת האם יש משהו שאני אוכל לעשות כדי להעלים איכשהו את הצלקות של פעצי הבגרות הללו ? תודה מראש.

הי נסטיה א.להפסיק לגעת בפצעים משום שאת גורמת לצלקות .ב. רק אחרי שתסיימי את הטיפול באקנה ותמתיני כחודש אחרי הרואקוטן ניתן יהיה לטפל בצלקות.

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות