כמה שלאות כלליות.

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

22/03/2012 | 18:40 | מאת: דנה

ד''ר שלום. יש לי כמה שאלות ואשמח שתענה לי עליהן. מידי פעם יוצא לי פצעים פה ושם והם נעלמים בד''כ אחרי שבועיים , ע''י סבון פנים ACNIL WASH. אבל נשאר לי צלקת בעור , בהתחלה זה נהיה סימן אדום , ואחרי חודש שהסימן האדום מחלים , נשארת לי צלקת בעור! והיא לא נעלמת יש לציין , שאני לא נוגעת בפצע , לא משחקת איתו , ולא מגרדת! אני מתמידה פעמיים ביום עם ה ACNIL WASH , ועדיין נשארת הצלקת יכול להיות שנשארת צלקת אפילו בלי שמפוצצים את הפצע ? שמעתי שיש משחה בשם לוקסיד , שהיא עוזרת גם לאקנה וגם לצלקות.. האם המשחה יעילה? או שהיא חרטה.. שמעתי שהיא גם משמשת כ"הגנה" מהשמש , כמו קרם הגנה .. האם זה נכון ? האם אפשר להשתמש בכל הפנים ? אפילו שאין פצעים בכל הפנים.. האם אפשר להשתמש פעם בשבוע בפיליניג גרגירים של חברת קליניק ביחד עם השימוש בלוקסיד קרם ? תודה רבה ואשמח שתעלה לי כל כל השאלות !

דנה שלום אנסה לענות האקניל ווש טוב לפצעי הבגרות אינו יעיל לצלקות לגבי הלוקסיד יעיל לאקנה ןגורם לקילוף עדין חייבים להשתמש במקדם הגנה לפני שיוצאים לשמש .אין להשתמש בפילינגים כשלוקחים לוקסיד .גשי לרופא עור להתייעץ בקשר לצלקת (אי אפשר לתת אבחנה לגבי שיטת טיפול מבלי לראות)

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות