אקנה חריפה מאד

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

21/03/2012 | 23:02 | מאת: רוית סירי

שלום דר. אני פונה אלייך נואשת ומודאגת ממצבו של אבא שלי, בן 63 שבשניים האחרונות סובל מפצעים חמורים בגב שכעת התפשטו גם למפשעות ולמותניים. טופל באנטיביוטיקה מינוציקלין וגם בראוקוטן אך ללא הקלה. חולה לב שלוקח אספירין כבר 15 שנה. כל הגב שלו מודלק וזה פשוט סבל מתמשך- מה עושים???

האבחנה לא ברורה בגילים אלו אין אקנה אולי יש לו פוליקוליטיס או פורונקולוזיס מיכוון שכך חייב להיבדק אצל רופאמומחה ולקבל טיפול בהתאם

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות