אקנה ותוצאותיו

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

15/03/2012 | 17:30 | מאת: יאיר

שלום רב, בן 23, טופלתי בעבר בראקיוטן (חודשיים) בהצלחה רבה, אלא שעתה, 5 שנים אחרי, נותרו לי כמין נקבוביות (פצעונים לשעבר, אם אינני טועה) 'פתוחות' אלא שהן לא ממש פתוחות כי אם 'פקוקות' בכמין נקודת חלב כהה (מלוכלכת), שבלחץ מוציאה התעלה כמין 'נקניק' חלבי מוצק ושמנוני למגע. אותן 'תעלות חסומות' מתרכזות אך ורק באיזור המצח ומדובר בערך בחמישה עשר כאלו, מהן גדולות יותר ומהן פחות. יש לציין כי אני מקפיד לשטוף פנים פעמיים ביום בסבון מיוחד מבית ג'ונסון & ג'ונסון (סדרת clean&clear) שנועד במיוחד לניקוי פנים עמוק וניקוי נקבוביות העור. האם ישנה דרך להפטר מהתופעה? תודה מראש

יאיר ערב טוב מבלי לראותך קשה לייעץ ,לא לגעת בפנים לגשת לרופא העור לטיפול.

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות