גושים קטנים בפנים

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

12/03/2012 | 20:15 | מאת: רותי

שלום רב, ביתי בת 14 התחילה לפני חודשיים רואקוטן במינון 20 חודש אחרי עברה ל-40 בשבוע האחרון גיליתי בפנים שלה 3 גושים קטנים כדורים קטנים וקשים שבולטים מעט החוצה זה התחיל באחד ועכשיו כבר יש שלושה האם לדעתך זה תופעה מהכדורים? האם להפסיק במיידי את הכדורים כי תור לרופא עור יש לנו רק בעוד כשבועיים? מודאגת מאוד. אמא

רותי ערב טוב בהסתייגות שלא ראיתי מצב פניה של ביתך ,נראה כי אולי הגושים האלו הם ציסטות לא נראה לי שזה מהכדור רצוי להקדים הטיפול אצל רופא העור

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות