כתמים שלאחר אקנה

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

09/03/2012 | 18:50 | מאת: דריה

שלום,אני בת 17 ומגיל 13 בערך היה לי אקנה עם פצעים אדומים כיום האקנה נעלמה אך היא השאירה אחריה כתמים או צלקות כאלה שנראים כמו נמשים.אלה לא צלקות שקועות אלא כתמים שגורמים לעור שלי להיראות לא אחיד ,בנוסף העור שלי נראה מאוד לא אסתטי,יבש ואני כבר לא יודעת מה לעשות איתו.מה אני צריכה לעשות ? אודה על העזרה

הי דריה בוקר טוב לגבי הכתמים צריכים לתת לזה זמן ולפעמים הם נעלמים מעצמם אם לא פני לרופא עור לטיפול. עור יבש ניתן למרוח קרם לחות רצוי לא על בסיס שומני

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות