עור נעורים מפריש

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

02/03/2012 | 20:12 | מאת: שיר

שלום! אני בת 15 ואני סובלת מאקנה בינוני. הלכתי לקוסמטיקאית ואני גם מטופלת קבועה אצל רופא עור. בשנה האחרונה התחלתי לסבול מעור שומני מאוד. ניסיתי את התרחיץ acnil אך ללא הצלחה. אני כבר התייאשתי, ה?זוהר? של פניי מוציא אותי מדעתי. אשמח מאוד לקבל פיתרון. בתודה מראש

הי שיר מבלי לראות מצב פניך אנני יכול להמליץ על משהו ספציפי . בכל אופן משחה שיש בה נגזרות של ויטמין a יכולה לעזור כמובן שרופא העור שלך יתאים לך אחת ויתן מרשם .בהצלחה

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות