סיימתי לפני 5 חודש מותר?

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

01/03/2012 | 14:57 | מאת: גיא

סיימתי לפני 5 חודש ראוקוטן ואני עדיין לא מרוצה מהתוצאה כי הפצעים חזרו ועדיין יש סימנים אני יכול ללכת לקוסמטקאית שבמקצוע כבר 30 שנה ולשאול אותה אם אני יכול לעשות טיפול או שעדיין אסור לי? כי אחרי הראוקטן אני יודע שהפנים צריכות לנוח אבל עברו 5 חודש מה אתה אומר יורב?

גיא שלום לא מיצית את הטיפול ברואקוטאן וצריך כשהפצעים חוזרים להמשיך טיפול עד העלמם .נדיר מאד שאין תגובה במינון הנכון.אין בעיה ללכת לקוסמטיקאית רק צריך להיזהר בשל הרואקוטאן

02/03/2012 | 11:11 | מאת: גיא

אני יכול לעשות אצלה טיפול?

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות