לייזר לבעלי עור כהה

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

01/03/2012 | 08:38 | מאת: גיא

שלום רב! אני חייל כבן 20 אשר סובל מצלקות אקנה מאיזור הלחיים בפנים ועד הצדדים של המצח. לאחר אין ספור ניסיונות טיפול כושלים הכוללים רואקוטן ודרמהרולר( רולר עם מחטים ) הגעתי למסקנה שאין מנוס מניתוח פילינג בלייזר. הייתי בייעוץ אצל פרופסור לכרורגיה פלסטית בבית חולים שיבא והוא אמר לי שיש סיכוי של 15% שאני יסבול מפיגמנטציה לאחר הניתוח מכוון שיש לי עור כהה. רציתי לדעת מה הדעה שלך בעיניין.האם הניתוח של פילינג עמוק בלייזר באמת יכול להשאיר פיגמנטציה לבעלי עור כהה? אם כן מה זה אומר בתסריט הכי גרוע, מה יופיע לי בפנים לאחר הניתוח? . חשוב לציין שלאחרונה החלו לצאת לי צלקות בולטות באזור קו הלסת. תודה רבה!

גיא שלום תכשיר הרואקוטאן נועד לטפל באקנה ולא בצלקות.מסכים עם חוות הדעת של הכירורג הפלסטי במאה אחוז. לשאלתך כתמים חומים על הפנים . מיכוון שלא ראיתך אנני יכול לומר לך עוצמתם

01/03/2012 | 16:17 | מאת: גיא

תודה רבה. הייתי מעוניין לדעת אם אתה גם מבצע סוג כזה של טיפול( פילינג בלייזר) ואם כן אשמח אם תשאיר לי מס? טלפון על מנת שאוכל לתאם פגישת יעוץ

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות