מיואשת

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

21/02/2012 | 21:31 | מאת: נטע

נוטלת קיוראטן 40 מג כבר חודשיים מלאים (הטיפול ניתן לי עי הרופא למשך חצי שנה)ועדיין אין שום שיפור אלא להיפך החמרה משמעותית ומכוערת של האקנה. אני בת 37,גיל שאינו מתאים לאקנה בכלל. מאז גיל העשרה אני סובלת מהתופעה לפרקים בעבר לקחתי רואקוטן שעזר לי . האם יכול להיות שהתחליף הגנרי קיוראטן אינו זהה ולכן אינו עובד עליי כרגע? האם המהלך נשמע לך תקין או שאולי כדאי לעשות עם הרופא הערכת מצב מחודשת ולקבל טיפול אחר. אני די אובדת עצות. נראה שאין מרפא לאקנה שלי ואני לא מוכנה להשלים עם התופעה המכוערת

הי נטע קיוראטן זהה לרואקוטאן ובחלק מהמקרים ישנה החמרה בתחילת הטיפול ןלכן המהלך נראה נכון בהסתייגות שלא ראיתי מצבך. בכל מקרה תמיד אפשר לערוך הערכת מצב חדשה בערך לקראת אמצע הטיפול כמו הגדלת מינון. האם ערכת פרופיל הורמונלי?נוטלת גלולות?

23/02/2012 | 22:26 | מאת: נטע

לשאלתך ערכתי בדיקות הורמונליות שיצאו תקינות וכמו כן אני נוטלת גלולות "אסטל?. האם כדאי להפסיק את הגלולות?(וכמובן להשתמש באמצעי מניעה אחר)

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות