משך השימוש בדואק ג'ל לטיפול בפצעי בגרות

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

20/02/2012 | 12:49 | מאת: ליאת

דר' יורב שלום. אני בת 22 סובלת מפצעי בגרות כבר זמן רב .לאחר שניסיתי כל מיני משחות.רופא העור המליץ לי על דואק ג'ל. אני מורחת כבר 3 שבועות וכמעט כל הפצעים נעלמו לי.בעלון לצרכן רשום שאין להשתמש בתרופה יותר מ 3 חודשים ברציפות. אני מפחדת שאם אפסיק יחזרו לי שוב הפצעים. האם אני חייבת להפסיק? מה לעשות?

ליאת שלום לא ריתי מצב פניך ולכן אין לי אפשרות להמליץ מתי להפסיק. ברגע שמצב פניך יהיה טוב גשי לבדיקה נוספת לרופא המטפל והוא יוכל להמליץ בהתאם למצב איך להמשיך .

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות