בדיקות דם בזמן נטילת קיורטן

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

10/02/2012 | 13:32 | מאת: יוסי

ד"ר שלום, אני נוטל חודש ושבוע קיורטן, ביצעתי בדיקת דם ראשונית לפני טיפול ללא חריגות מיוחדות, ולאחר שלושה שבועות הכולסטרול עמד עד 240. האם אני צריך לבצע מעקב נוסף של בדיקות דם? מכיוון שנתבקשתי להגיע רק חודשיים אחרי סוף הטיפול. בברכה,

הי יוסי בוקר טוב הכולסטרול שלך קצת גבוה אין צורך כרגע להפסיק רואקוטאן אך עליך להקפיד על דיאטת דלת שומנים כמו כן חייבים לערוך פעם בחודש מעקב ע"י בדיקות דם לראות שהכל בסדר ורק אז להמשיך לקחת התרופה . צור קשר עם רופא העור שלך להמשך הטיפול והמעקב

16/02/2012 | 19:05 | מאת: יוסי

מהיכן לוקחים תפריט לתזונה נכונה דלת שומנים?

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות