אדפרין ואקנתרים

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

10/02/2012 | 02:32 | מאת: מריה

לפני שבוע הייתי אצל רופא עור והוא נתן לי שני תכשירים בשביל להפטר מפצעים (לא פצעים עמוקים, יש לי רק פצעונים פה ושם), בכל מקרה אני משתמשת בשניהם כבר שבוע ימים, אדפרין בערב ואקנתרים בבוקר. אני לא יודעת אם זה באמת עוזר כי כשהתחלתי להשתמש כמעט ולא היו לי פצעים אבל כן יש שיפור כלשהו לדעתי אבל הבעיה היחידה היא שהעור שלי ממש מתחיל להתייבש, ממש קילופים קטנים בכל הפנים ואפילו יש אדמומיות קלה באזור קטן על הפנים.. אני לא רוצה להפסיק את השימוש כי זה הדבר היחיד שבאמת ניראלי יעזור כי זה משו עם ויטמין A ולא סתם משחה שמייבשת מקומית. בכל אופן אני יודעת שזה חלק מהשפעות המשחה אדפרין (אקנתרים אני לא בטוחה מה התרומה שלו אבל שיהייה) אבל הייתי רוצה לדעת כמה זמן זה ימשך ואם זה יפסק בכלל בהמשך ומה אפשר לעשות בשביל לשפר את היובש, כי ביינתים אני לא משתמשת בקרם לחות כלשהו.. סליחה על החפירה ותודה :)

מריה בוקר טוב האקנתרים והאדפרין מייבשים זה חלק מתוצאות הלוואי .יש אפשרות למרוח קרם לחות לא על בסיס שומני.צריך סבלנות

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות