ראקוטן וחימצון שיער

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

03/02/2012 | 08:21 | מאת: חנה

שלום ד"ר. נאלצתי להפסיק את הסרת השיער בלייזר בעיצומה כדי שאוכל לקחת ראקוטן, אני לוקחת כבר חודש וחצי (ס"כ 9 חודשים) 40 מ"ג ליום, שאלתי היא - האם אני יכולה להבהיר את השיער? הכוונה היא לשיער בפנים, באיזור הפאות והסנטר. האם מכיוון שהעור רגיש יכולות להיות בעיות? ואם כן, היית ממליץ על זה או אישית מעדיף לסבול בשקט עד סיום לקיחת הראקוטן ולא להסתבך יותר מדיי? תודה רבה, שבת שלום

חנה ערב טוב כן יש אפשרות להבהרת השיער רק בזהירות שלא יהיה חמצן האחוז גבוה

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות