צלקות מאקנה ו/ או לא מאקנה

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

02/02/2012 | 21:02 | מאת: אמיר

שלום, אני בן 16 יש לי אקנה כבר זמן מה ואני מטופל בראוקוטן אך רציתי לשאול בקשר לצלקות כמה דברים: 1) לאחר הטיפול האם יש איזה אוכל ויטמינים משהו כזה שכדאי לקחת או לאכול וזה מחזק את הפעולה בגוף שמבריאה או מחליפה את העור? 2) ביום יום יוצא לי להישרט/להיחבל לא מעט ורציתי לדעת שוב אם יש איזה דרך למנוע צלקות בצורה טבעית(לא ניתוחים וכאלה)? תודה

הי אמיר לא אין קשר בין תזונהולצלקות הדרך לבימנע מצלקות הוא להשתדל לא להיפצע

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות