פעצי בגרות שלא עוברים גם לאחר הבגרות :)

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

18/01/2012 | 20:28 | מאת: דנה

שלום לך ד"ר, אני דנה ואני בת 22 ב"צעירותי" סבלתי מפצעי בגרות/אקנה ולקחתי אפילו קואקוטן. הפעצים לעולם לא נעלמו לגמרי, אמנם העור שלי יחסית חלק אבל תמיד יש איזשהי שכבת פצעים קטנים וכן פצעים יותר גדולים פה ושם. בסה"כ זה מאוד מבאס אותי והייתי רוצה שזה יגמר כבר... את הרואקוטן לקחתי בגיל 16-17 בערך ולקחתי כמה פעמים כי זה חזר כל פעם. כעת אני משתמשת בדרמה קליר של סופהרב... האם את ממליצה על זה? לדעתי אין כל שיפור אני כבר חודשיים עם זה. מחכה לתשובתך.. תודה רבה :)

הי דנה אנני מכיר . מיכיוון שהמשחות פעולתן חיצונית בלבד ולפי תאורך אין שינוי,מציע להתייעץ עם רופא עור שיוכל לראות מצב פניך ולהמליץ על טיפול אפקטיבי.לא חייבים לקחת רואקוטאן אפשרי בהחלט לטפל באנטיביוטיקיה או לחילופין בגלולות בתוספת משחות .

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות