פצעי בגרות

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

18/01/2012 | 19:31 | מאת: אביב

בתי בת ה-14.5 סובלת מאקנה,בתי בטיפול אצל קוסמטיקאית וזה לא כל כך עוזר. שמענו על טיפול בטכנולוגיית IPL - האם הטכנולוגיה הזו עוזרת לאקנה ? האם כדורים מתאימים לגילה, (המחזור שלה עדיין לא סדיר), האם יש ישועה ? תודה

אביב שלום בוודאי שיש ישועה לנושא האקנה . קוסמטיקאית איננה פתרון לאקנה מציע לגשת לרופא עור שיערוך בדיקות ויתאים לנערה הטיפול המתאים אם טיפול תרופתי כגון:רואקוטאן טנטיביוטיקה גלולות ואם טיפול אחר כגון פןטותראפיה .

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות