טיפולים נוספים

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

15/01/2012 | 23:41 | מאת: דן

כמו שאמר אביב, טיפול ברואקוטן הוא בעל תופעות לוואי, וגם עלול לגרום לנזקים בכבד שלא כדאי להסתכן בהם. אני בעל אקנה בינוני במצב לא טוב, ורציתי לדעת אם יש טיפול אינטנסיבי שעובד, לא משחה. כמו אנטיביוטיקה - ללא תופעות לוואי כמו התקלפות עור וכדומה שיש ברואקוטן? תודה מראש

דן שלום בעקרון לכל תרופה יש תופעות לוואי שבאות ליידי ביטוי בצורה שונה אצל המשתמשים.כמובן שיש אפשרות לשימוש באנטיביוטיקה כדוגמת מינוציקלין ,או טיפול פוטותראפי (אור כחול) חייב להתייעץ עם רופא העור שלך שיתאים הטיפול למצב פניך .בהצלחה

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות