שלום- לגבי רואוקוטן

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

08/01/2012 | 20:14 | מאת: לימור

אני כבר לוקחת 2 חודשים קריוטן. עד עכשיו לקחתי כדור אחד של 20 מ'ג ביום. עכשיו הרופאה העלתה לי את המינון ל- 2 כדורים ביום של 20 מ'ג כל אחד.וזה עכשיו בכדורים של רואקוטן. לפעמים אני מרגישה כאבי ראש, והרופאה אמרה לי שאם אני מרגישה כאבי ראש בחוזקה אז להפסיק את התרופה. אני לא יודעת מה זה נקרא כאבי ראש! זה נשמע נורא מצחיק, אבל אני לא יודעת מה להרגיש! כן, במשך היום דיי כאוב לי הראש מידי פעם, אבל אני לא יודעת מתי זה כאב ראש רגיל, ומתי זה כאב ראש כתופעת לוואי מהתרופה חלילה. מה יקרה אם אני אמשיך לקחת אף על פי שכואב לי? זה יכול לגרום לי נזק אחר חוץ מכאב ראש?? תודה

לימור שלום מפסיקים למספר ימים את התרופה אחר כך חוזרים ליטול ורואים בהקשר למה כאב הראש.בכל מקרה כשיש כאב ראש צריך להפסיק

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות