התלבטות קשה

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

04/01/2012 | 07:23 | מאת: שולי

שלום, מצב פניי הוא בינוני עד קל בעבר לקחתי מינוציקלין שעשה לי פלאים ולאחרונה הפסקתי גלולות אז כדי להקדים תרופה למכה הלכתי לרופאת עור וקיבלתי משחת אדפרין. התחלתי להשתמש באדפרין לפני יותר מחודש חלה לי החמרה הבנתי שזה טבעי וזה בסדר אבל היום לאחר כמעט חודשיים מצב פני עדיין לא השתפר לפחות לא משמעותית. אתמול הלכתי לרופא עור הוא אמר לי לקחת ראקוטן במינון נמוך כרגע אני בדילמה האם עלי לקחת ראקוטן ולסבול מכל התופעות למרות שמצב פני לא חמור ובטח כן יש עוד פתרונות אבל כך אוכל להפסיק להתעסק עם זה אחת ולתמיד? או שאולי לחכות בסבלנות עם האדפרין? מה לעשות?

שוליערב טוב הצעת הרופא למינון נמוך טובה ובמינון זה תופעות הלוואי קלות

05/01/2012 | 07:52 | מאת: שולי

ואתה ממליץ לעשות טיפול פנים לפני ? זה יקל על הההחמרה אם תהיה (מינון של 10 מ"ג ליום) או שזה לא משנה?

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות