אקנה קל מאוד במצח (6 פצעונים קטנים מאוד)

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

28/12/2011 | 10:17 | מאת: הודיה

ד''ר שלום לך , אני משתמשת בסבון ACNIL WASH לפצעים ממש ממש קטנים במצח בערך 5-6 פצעונים קלים עכשיו אפשרי לעשות שעווה בגבות ומעל הגבות מתי שיש אקנה ממש ממש קל , קשה לי לתאר מרוב שזה קל , הם ממש קטנים ולא נראים כמעט לעין.. אם אשתמש בשעווה של חברת "הדבש" לפנים ולמקומות רגישים , לעור עדין במיוחד. יכול לקרות איזשהו נזק ? תודה :)

הודיה שלום רצוי לא להשתמש בשעווה בשל רגישות העור

01/01/2012 | 09:00 | מאת: הודיה

רצוי לא להשתמש בשעווה בזמן אקנה בלבד? או רצוי לא להשתמש בכלל אני מדגישה שעווה של חברת הדבש , שמתאימה לפנים ולמקומות רגישים , ולעור עדין במיוחד.

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות