רקוטאן - הגבלות ואיסורים כמספר הפצעים!

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

25/12/2011 | 17:59 | מאת: ליאור

שלום, אני חייל בן 21 165\65 שבוע שעבר התחלתי לנטול רקוטאן 20 מ"ג עקב בעיות אקנה והבנתי שאסור לצרוך אלכוהול, רופא העור שלי אמר לי שניתן עד 2 כוסות בירה\2 כוסות וויסקי בסופ"ש. שאלתי היא,אם להתעלם מהחוק, האם עישון מריחואנה גם כן אסור מהסיבות שאלכוהול אסור? מבחינת שילוב עם התרופה? אגב,יכול להיות זה תחליף חוקי למריחואנה (לשם הפרוטוקול..)

ליאור שלום כטוח שזו המלצתו?כרופא ולא כעו"ד ההמלצה היא :לא!!!!!אלכוהול ובטח לא סמים .השאר לשיקול דעתך

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות