נמאס לי כבר

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

18/12/2011 | 19:36 | מאת: רחלי

נמאס לי כבר מהפצעים שלי ומהשחורים אני רק שותה יין או אוכלת מתוק וגודל לי איזה 2 חצקונים גדולים ראני בת 23 כבר... רציתי לשאול על הראקוטן הייתי רוצה לקחת אבל האם אחרי שאסיים את הטיפול אני אוכל לאכול מתוק ולא יגדל לי ככה פצעים? מה בעצם הראקוטן עושה לגוף? ולמה אי אפשר לעשות ספורט? אני לא יכולה לוותר על יציאה בסופ"ש בלי לרקוד או על לא לעשות הליכות...מה אפשר לעשות? אשמח שתענה על כל השאלות זה חשוב לי תודה!

רחלי הייתי מציע להגיע לברור אצל רופא העור שלך שיתן טיפול אלטרנטיבי לרואקוטאן אנטיביוטיקה או גלולות וכו

20/12/2011 | 01:19 | מאת: רחלי

בבקשה לענות גם על שאר השאלות זה חשוב לי ולא מתאים לי גלולות זה עושה לי דפיקות לב מהירות... מעוניינת בראקוטן

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות