טיפול פוטותראפי

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

16/12/2011 | 23:20 | מאת: אירית

שלום רב, אני בת 36 היתה לי התפרצות מאוד חזקה של אקנה עם פצעים עמוקים וכואבים. התחלתי לטפל באור כחול ובכדורי ROXO 150 וברצוני להגיד שאחרי 8 טיפולים חל שיפור גדול! הפנים שלי ללא פצעים אבל גם לא חלקות.נותרו הרבה צלקות וכתמים. רציתי לשאול : 1. מתי כבר ניתן להתחיל בטיפול להעלמת הכתמים והצלקות ומהו הטיפול המומלץ? 2. האם הפצעים עלולים לחזור ברגע שמפסיקים את האנטיביוטיקה? כמה זמן מותר לבלוע כדורים? 3. כדאי להמשיך את הטיפולים באור כדי לשמר את המצב? תודה רבה

אירית שלום אם אין פצעים פעילים להפסיק אנטיביוטיקה ולהמשיך אור כחול. אם לא חזרו הפצעים לחכות מס חודשים לטיפול קןסמטי במעקב של רופא עור . אפשר להסירם בפילינג לייזר או גלי רדיו לפי התאמה לפניך כמובן התייעצות עם רופא העור

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות